Even voorstellen

Sinds ruim 10 jaar bied ik coaching, workshops en trainingen aan mensen – individuen of teams – die zich persoonlijk of professioneel willen ontwikkelen en meer resultaat willen bereiken.

Met mijn brede – en internationale – achtergrond als consultant, projectmanager en loopbaanadviseur, gekoppeld aan mijn persoonlijke ervaringen, ben ik anders dan de doorsnee trainer/coach en help ik je op een andere manier naar jezelf en de wereld te kijken. Ik werk graag met mensen die verschil willen maken met het werk dat zij doen. Die de wereld iets willen bieden. Die de plek willen innemen die voor hen bestemd is.

Ik heb affiniteit met mensen die hun werk lange tijd met veel drive hebben gedaan en nu toe zijn aan een nieuwe stap. Of die last hebben van sleur, onvrede en stress (SOS!). Als je je hierin herkent, dan ben je bij mij aan het goede adres. Je werkt met mij aan het ontdekken waar jouw pad naartoe leidt, zodat je (weer) gaat doen waar je energie van krijgt.

Zelf ben ik bekend met belemmerende overtuigingen die lange tijd mijn leven hebben overheerst. Dankzij IEMT voor stressreductie en persoonlijke groei ben ik daar (steeds meer) los van. Ik gun het anderen om ook los te komen van het verleden dat hen in het heden belemmert om volop het leven te leven zoals het bedoeld is.

Verder werk ik graag met organisaties die in beweging zijn als gevolg van reorganisatie, teamwisselingen, beleidsveranderingen of andere redenen. Door te werken aan sterke interne relaties en de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen, help ik teams om hun balans te vinden en samen te werken aan een gedeelde missie.

Dankzij mijn ervaring in de non-profitsector – en in het bijzonder de (internationale) welzijnssector – kan ik veel voor deze specifieke doelgroep betekenen.

Dat geldt zowel voor mensen die overwegen om van de profit naar de non-profitsector over te stappen of vice versa, als voor niet gouvernementele organisaties in het hele land. Begeleiding bij het voorbereiden van een loopbaan in het buitenland behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer weten over mij? Klik dan hier voor mijn verhaal of voor mijn missie.