Even voorstellen

Sinds ruim 10 jaar bied ik coaching, workshops en trainingen aan mensen – individuen of teams – die zich persoonlijk of professioneel willen ontwikkelen en los willen komen van wat hen niet meer dient.

Met mijn brede – en internationale – achtergrond als consultant, projectmanager en loopbaanadviseur, gekoppeld aan mijn persoonlijke ervaringen, ben ik zelf een ervaren carrièreswitcher. Ik help je graag op een andere manier naar jezelf en de wereld te kijken. Ik werk graag met mensen die verschil willen maken met het werk dat zij doen. Die de wereld iets willen bieden. Die de plek willen innemen die voor hen bestemd is. En los willen komen van oude negatieve gevoelens en gedachten die hen in het heden belemmeren.

Ik heb affiniteit met mensen die hun werk lange tijd met veel drive hebben gedaan en nu toe zijn aan een nieuwe stap. Of die last hebben van sleur, onvrede en stress (SOS!). Als je je hierin herkent, dan ben je bij mij aan het goede adres. Je werkt met mij aan het ontdekken waar jouw pad naartoe leidt, zodat je (weer) gaat doen waar je energie van krijgt.

Zelf ben ik bekend met belemmerende overtuigingen die lange tijd mijn leven hebben overheerst. Dankzij IEMT voor stressreductie en persoonlijke groei en Subtiel Meesterschap ben ik daar (steeds meer) los van. Ik gun het anderen om ook los te komen van het verleden dat hen in het heden belemmert om volop het leven te leven zoals het bedoeld is.

Een geweldige tool bij het scherp krijgen van waar je kracht ligt en wat stress geeft, is de DISC. Ik geniet ervan om mijn cliënten te zien groeien wanneer ze ontdekken wat hun persoonlijke stijl is, hun succesfactoren, en waar ze op leeglopen. Ook voor teams is dit een geweldige tool die helpt om beter met elkaar te kunnen communiceren en samenwerken doordat je jezelf en elkaar beter begrijpt.

Mijn drijfveer is mijzelf blijven ontwikkelen en groeien als mens. Lezen is een van mijn passies. Mijn ’totemdier’ is de olifant, een dier dat ik bewonder om de kracht, gevoeligheid, saamhorigheid en het geweldige geheugen.

Meer weten over mij? Klik dan hier voor mijn verhaal of voor mijn missie.