Stress, onverwerkte emoties, een nare nasmaak over baanverlies, steeds terugkerende lastige patronen en gevoelens: dit zijn factoren die je kunnen tegenhouden om verder te komen in het leven.

Als gecertificeerd IEMT-practitioner help ik je om (vervelende) emoties, stress, niet-functionele overtuigingen en ervaringen om te buigen naar een positieve verandering. Ontslag, verlies van gezondheid, stress op het werk en burnout zijn voorbeelden van zaken waar je als werkende of werkzoekende last van kunt hebben en die je kunnen belemmeren bij het vinden van een nieuwe werkkring of genieten van je huidige activiteiten. IEMT geeft hierbij verlichting.

IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapy. Het is een methode voor stressreductie, preventie van burn-out, persoonlijke groei en balans.

Tijdens de sessie verkennen we ongewenste emoties en negatieve gevoelens die je in de weg zitten. We gaan op zoek naar de ontstaansbron en koppelen de ongewenste gevoelens los van die gebeurtenis, zodat de weg weer vrij is om verder te gaan met je leven en persoonlijke ontwikkeling.

Dat gaat meestal niet in een keer. Bij de meeste mensen zijn meerdere sessies nodig om vastgeroeste patronen los te koppelen en te veranderen in nieuw, functioneel gedrag.

Je bent bij mij welkom als je alleen d.m.v. IEMT los wilt komen van oude (of nieuwe) patronen waar je last van hebt, maar je kunt het ook combineren met een loopbaantraject.

06-38251672 / info@sigridvanderlaan.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *