Kom los van belemmerende gedachten en gevoelens

Stress, onverwerkte emoties, een nare nasmaak over baanverlies, steeds terugkerende lastige gedachten en gevoelens of trauma: dit zijn factoren die je kunnen tegenhouden om verder te komen in het leven.

Als gecertificeerd IEMT-practitioner en energetisch therapeut help ik je om steeds terugkerende, lastige emoties, stress, niet-functionele overtuigingen en ervaringen om te buigen naar een positieve verandering. Ontslag, verlies van gezondheid, stress op het werk en burn-out zijn voorbeelden van zaken waar je als werkende of werkzoekende last van kunt hebben en die je kunnen belemmeren bij het vinden van een nieuwe werkkring of te genieten van je huidige activiteiten. IEMT en energetische heling geven hierbij verlichting.

IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapy. Het is een methode voor stressreductie, preventie van burn-out, persoonlijke groei en balans. De methode lijkt op EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), een wetenschappelijk aangetoonde therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring.

IEMT is een geweldige methode voor:

  • emotioneel welzijn: steeds terugkerende ongewenste emoties en gedachten loslaten
  • verwerking van ingrijpende gebeurtenissen, bijv. bij verlies of trauma
  • loskomen van angst, depressie, stress of burn-out klachten
  • persoonlijke groei en welzijn

Het hoeft niet te gaan om een schokkende ervaring waar je je bewust van bent. Tijdens de sessie verkennen we ongewenste emoties en negatieve gevoelens die je in de weg zitten. We gaan op zoek naar de ontstaansbron en koppelen de ongewenste gevoelens los van die gebeurtenis, zodat de weg weer vrij is om verder te gaan met je leven en persoonlijke ontwikkeling.

Je herkent misschien bij jezelf dat je je bij sommige mensen opeens klein gaat voelen, dat een bepaalde geur of geluid je in verwarring brengt, dat je in sommige situaties opeens onzeker wordt, dat je blijft hangen in bepaalde dingen die ooit zijn gebeurd waardoor je mensen of situaties vermijdt.

Dit oplossen gaat meestal niet in een keer. Bij de meeste mensen zijn meerdere sessies nodig om vastgeroeste patronen los te koppelen en te veranderen in een nieuwe, functionele manier van in het leven staan.

Je bent bij mij welkom als je alleen los wilt komen van oude (of nieuwe) patronen waar je last van hebt, maar je kunt het ook combineren. Bijvoorbeeld:

  • Wil je meer inzicht in wat jou stress en energielekken bezorgt en hoe je dat kunt aanpakken? Dan biedt het DISC-assessment je antwoorden. Met IEMT pakken we vervolgens aan wat met inzichten alleen niet op te lossen is.
  • Wordt je ontslagen en ben je daar boos of gefrustreerd over, ben je er onzeker van geworden en mis je vertrouwen in je toekomst: maak je werkgever dan attent op je recht op outplacement of maak gebruik van je loopbaan- of opleidingsbudget. Met behulp van IEMT laat je je emoties rondom je ontslag gemakkelijker los en kun je je blik weer op de toekomst richten.
  • Ben je bang dat je recht op een burn-out afstevent? Wacht dan niet langer en kom in actie. IEMT in combinatie met de DISC en energetische coaching helpt je om de patronen die jou spanning geven te herkennen en op te lossen.

SOS! Pak Sleur, Onvrede en Stress aan en laat onverwerkte emoties, een nare nasmaak over baanverlies, steeds terugkerende lastige patronen los en laat persoonlijke groei (weer) toe.

Herken jij bepaalde patronen in jezelf waar je last van hebt?

Voel je je vaak onbegrepen, opgejaagd of niet serieus genomen?

Voel je je regelmatig langer dan een uur gestrest op een dag?

Heb je vaak mentale blokkades of chaos in je hoofd?

Voel je je regelmatig langdurig vermoeid of uitgeput na een werkdag of werkweek?

Voel jij je regelmatig onzeker over jezelf of wat je kunt?

Heb je herinneringen aan bepaalde vervelende gebeurtenissen in je leven waar je maar niet los van kunt komen?

Heb je weleens last van angsten, fobieën of trauma's?

Als je op 3 of meer vragen 'ja' (of 'soms') hebt beantwoord: zou je hier iets aan willen doen?

Zo ja: mag ik je hierover bellen?

Naam

Telefoonnummer

Liever mailcontact? Vul hieronder je mailadres in

Wil je een toelichting geven? Dat kan hier

Naam
E-mailadres

Voor meer informatie of (vrijblijvend) contact klik hier of bel rechtstreeks met Sigrid van der Laan: tel 06-3825 2672.

Aangesloten bij en erkend door: