Kom los van belemmerende gedachten en gevoelens

Stress, onverwerkte emoties, een nare nasmaak over baanverlies, steeds terugkerende lastige patronen en gevoelens: dit zijn factoren die je kunnen tegenhouden om verder te komen in het leven.

Als gecertificeerd IEMT-practitioner en energetisch therapeut help ik je om steeds terugkerende, lastige emoties, stress, niet-functionele overtuigingen en ervaringen om te buigen naar een positieve verandering. Ontslag, verlies van gezondheid, stress op het werk en burnout zijn voorbeelden van zaken waar je als werkende of werkzoekende last van kunt hebben en die je kunnen belemmeren bij het vinden van een nieuwe werkkring of te genieten van je huidige activiteiten. IEMT en energetische coaching geven hierbij verlichting.

IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapy. Het is een methode voor stressreductie, preventie van burn-out, persoonlijke groei en balans. De methode lijkt op EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), een wetenschappelijk aangetoonde therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring.

Het hoeft niet te gaan om een schokkende ervaring waar je je bewust van bent. Tijdens de sessie verkennen we ongewenste emoties en negatieve gevoelens die je in de weg zitten. We gaan op zoek naar de ontstaansbron en koppelen de ongewenste gevoelens los van die gebeurtenis, zodat de weg weer vrij is om verder te gaan met je leven en persoonlijke ontwikkeling.

Je herkent misschien bij jezelf dat je je bij sommige mensen opeens klein gaat voelen, dat een bepaalde geur of geluid je in verwarring brengt, dat je in sommige situaties opeens onzeker wordt, dat je blijft hangen in bepaalde dingen die ooit zijn gebeurd waardoor je mensen of situaties vermijdt.

Dit oplossen gaat meestal niet in een keer. Bij de meeste mensen zijn meerdere sessies nodig om vastgeroeste patronen los te koppelen en te veranderen in een nieuwe, functionele manier van in het leven staan.

Je bent bij mij welkom als je alleen los wilt komen van oude (of nieuwe) patronen waar je last van hebt, maar je kunt het ook combineren met een ander traject. Bijvoorbeeld:

  • Wil je meer inzicht in wat jou stress en energielekken bezorgt en hoe je dat kunt aanpakken? Dan biedt het DISC-assessment je antwoorden. Met IEMT en energetische coaching pakken we vervolgens aan wat met inzichten alleen niet op te lossen is.
  • Wordt je ontslagen en ben je daar boos of gefrustreerd over, ben je er onzeker van geworden en mis je vertrouwen in je toekomst: maak je werkgever dan attent op je recht op outplacement of maak gebruik van je loopbaan- of opleidingsbudget. Met behulp van IEMT laat je je emoties rondom je ontslag gemakkelijker los en kun je je blik weer op de toekomst richten.
  • Ben je bang dat je recht op een burnout afstevent? Wacht dan niet langer en kom in actie. IEMT in combinatie met de DISC en energetische coaching helpt je om de patronen die jou spanning geven te herkennen en op te lossen.

SOS! Pak Sleur, Onvrede en Stress aan en laat onverwerkte emoties, een nare nasmaak over baanverlies, steeds terugkerende lastige patronen los en laat persoonlijke groei (weer) toe.

Voor meer informatie of (vrijblijvend) contact klik hier of bel rechtstreeks met Sigrid van der Laan: tel 06-3825 2672.

Aangesloten bij en erkend door: