Gratis Ontwikkeladvies NL Leert Door

Vanaf 1 december 2020 kunnen werkenden, waaronder flexwerkers en zelfstandig ondernemers, én niet werkenden, zich aanmelden voor een ontwikkeladviestraject.

Een Ontwikkeladvies is een kort traject waarin we een plan opstellen waarmee jij aantrekkelijk blijft op de arbeidsmarkt.

Met dit persoonlijke loopbaanadvies, bestaande uit 3 sessies van 1,5 uur, krijg je een beeld van je situatie, krijg je meer inzicht in wat je de arbeidsmarkt te bieden heeft en hoe jouw toekomstoriëntatie eruit ziet. Ook krijg je de mogelijkheid om een eerste stap te zetten in een mogelijke (her)oriëntatie op je arbeidsmarktpositie.

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft hiervoor een subsidieregeling opengesteld.

Het Ontwikkeladvies kost jou als deelnemer dus niets, behalve tijd die je investeert in de gesprekssessies en de opdrachten en assessments die bij het traject horen.

Heb je interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin ik je alles kan vertellen over wat je van dit Ontwikkeladvies kunt verwachten of kijk voor meer informatie op www.noloc.nl of op de site van de Rijksoverheid.

Wees er op tijd bij, want bij de vorige ronde in augustus was binnen een maand het maximum aantal aanmeldingen bereikt.