Assessment Duurzame Loopbaanontwikkeling

Waar sta je nu in je leven en loopbaan? Wat heb je voor elkaar? Wat nog niet?

Soms is het goed om even pas op de plaats te maken en op een rijtje te zetten hoe jij er nu bij zit. In je leven, je werk, je loopbaan, je toekomst.

Daar heb ik het assessment Duurzame Loopbaanontwikkeling* voor ontwikkeld. Een assessment dat je online doet en dat je inzicht geeft in de aspecten in je leven waar je sterk in staat, je kapitalen of hulpmiddelen – menselijk of persoonlijk kapitaal, sociaal kapitaal, economisch kapitaal, etc. Het wordt meteen duidelijk wat in jouw leven en loopbaan goed op orde is, waar je nog in zou kunnen investeren en wat voor jou helemaal niet belangrijk is om aandacht aan te besteden.

De uitkomst kan startpunt zijn voor een loopbaantraject, of voor je persoonlijke ontwikkelingtraject waarbij je werkt aan het nadenken over wat voor jou belangrijk is en je overtuigingen aanpakt, je doelen aanscherpt, richting voor jezelf bepaalt en de juiste stappen zet om te komen waar je wilt zijn. Maar je kunt het assessment ook los doen.

Interesse? Zolang het assessment in de pilotfase is, betaal je niets voor de afname ervan. Je krijgt het rapport gratis toegestuurd. Wil je er een verklarende sessie bij, dan betaal je daar een vriendenprijs voor. Neem contact met mij op voor meer informatie of om je aan te melden: info@sigridvanderlaan.nl of 06-38251672.

*Bewerkt uit: Sustainable Livelihoods Approach (of: Model, Framework) van DFID.