E-boek Vacatureanalyse en telefoonscript

Weet welke vragen je kunt stelen naar aanleiding van de vacature en bereid je telefoontje voor aan de hand van het belscript.

Download gratis

 

E-boek In vijf stappen naar werken met impact. De match tussen mens, werk en organisatieE-boek In vijf stappen naar werken met impact. Meer plezier, focus en succes op het werk

Voor werkzoekenden, voor wie zich wil heroriënteren op de eigen loopbaan en voor HR / P&O medewerkers.

Download gratis

 

placeit (1)E-boek Netwerkend aan het Werk

Ontdek dat netwerken lang niet zo moeilijk is als je dacht. Vergroot je netwerk, vergroot je kansen op het werk dat je zoekt.

Download gratis

 

E-Werkboek Netwerkend aan het Werk

De uitgebreide versie van het gratis e-boek Netwerkend aan het Werk, met aanvullende oefeningen, tips en voorbeelden.

€ 10,00

Klik hier om het te bestellen.

 

Big Five for Life

Big Five for Life

John P. Strelecky

Aspen Light Publishing

Van € 19,95 nu voor € 17,50

Het maakt niet uit wie je bent of aan hoeveel mensen je leiding gegeven hebt, dit boek zal voor altijd de wijze waarop je over leiderschap denkt veranderen – niet alleen de wijze waarop je op je werk leiding geeft, thuis of in je gemeenschap, maar zelfs de wijze waarop je jezelf leidt. Het is de erfenis van Thomas Derale een man die door velen om hem heen gezien wordt als de beste leider ter wereld.

 

The-Why-Cafe-web-1

Het Waarom-ben-je-hier Café

John P. Strelecky

Aspen Light Publishing

€ 9,95

In een klein eetcafé op een locatie zo afgelegen dat het in het midden van de middle-of-nowhere staat, zit John – een man met haast – die zich letterlijk en figuurlijk op een kruispunt bevindt.Met alleen de intentie om even een hapje te eten en de batterij weer op te laden om vervolgens verder te gaan met zijn reis, vind John een geheel ander soort voedsel.

Life Safari

Life Safari (N.B. Alleen Engelstalig)

John P. Strelecky

Ankh Hermes

Van € 14,90 nu voor € 7,50

Jack is een jongeman die worstelt om het geluk te vinden in zijn leven. Hoewel hij niet precies weet waarom, is het enige beeld dat zijn ziel raakt dat van Afrika. Twee jaar lang spaart hij om vervolgens te vertrekken op een reis om de bron te vinden van het gevoel dat hem zo aantrok. Aan de andere kant van de wereld, is een oude, wijze Afrikaanse vrouw genaamd Ma Ma Gombe ook op reis. Zij wordt zijn gids.

Plaatje boek How to be Rich and Happy

How to be Rich and Happy (NL)

John P. Strelecky en Tim Brownson

Ankh Hermes

€ 22,90

Wat maakt jouw leven en werk succesvol voor jou?

Als je denkt dat dit boek gaat over materiële rijkdom, dan heb je gelijk. Als je denkt dat dit boek gaat over innerlijke rijkdom, heb je ook gelijk. Het gaat er vooral om dat je het rijke en gelukkige leven kan leiden dat je niet alleen wilt, maar ook verdient.

Het boek bevat enkele simpele en zeer krachtige oefeningen waarmee je uitzoekt wat nu echt belangrijk voor je is, hoe je je manier van denken ontwikkelt om meer uit jezelf te halen, praktische manieren om van elke situatie een kans te maken en hoe je jouw unieke persoonlijkheid kunt gebruiken om succesvol te zijn.

Construir su propia vida

Construir su propia vida (Spaans)

Sigrid van der Laan

Syntax Publishers, 1999

Van € 16,95 nu voor € 9,95

Dieciseis mujeres de Nicaragua, construyendo su vida bajo circunstancias difíciles. De diferentes orígenes sociales y culturales, con un deseo de lograr culminar sus sueños.

Deze boeken kun je bestellen door een mail te sturen naar info@sigridvanderlaan.nl.

 

Ook interessant om te lezen:

Jobmarketing 2.0Jobmarketing 2.0. Werk vinden: zo pak je het aan

Aaltje Vincent
Spectrum, 2007

Klik hier voor een referentie over dit boek.