Maak werk van de talenten die je in huis hebt

Met de slogan ‘Maak werk van de talenten die je in huis hebt’ gekoppeld aan mijn kernwoord ‘ontwikkeling’, neem ik mijn plaats in de wereld van de loopbaanprofessionals in.

De afgelopen twintig jaar heb ik kennisgemaakt met verschillende vormen van menselijke ontwikkeling. Mijn inspiratiebronnen zijn onder andere Participative Human Development, Action Learning en Sustainable Livelihood Approach. Wat deze gemeen hebben, is dat de mens gestimuleerd wordt om het heft in eigen handen te nemen en door proberen en leren meer inzicht te krijgen in de eigen situatie, doelstellingen en de weg om deze te bereiken. Dat past naadloos aan bij mijn visie op loopbaanontwikkeling, waarbij het er ook om gaat grip te krijgen op de eigen toekomst.

¡OntwIKkelinG! is bij mij het uitgangspunt. De mens (IK) staat centraal, maar is onderdeel van zijn of haar omgeving (O) en maakt deel uit van een grotere groep of gemeenschap (G). OntwIKkelinG staat ook voor ont-wikkelen: door het vergroten van je professionele zelfkennis, kan je één voor één de wikkels onthullen waardoor je meer begrip voor jezelf en je teamgenoten (of familie) krijgt.

Mijn doel is om mensen en teams te inspireren en stimuleren hun werk en loopbaan duurzaam te ontwikkelen binnen veranderende werkomstandigheden.  Door middel van coaching, training en loopbaanadviezen begeleid ik mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) invulling van hun werk en loopbaan om hun professionele zelfkennis te vergroten. Ik help mensen meer inzicht te krijgen in wie zij zijn, wat zij kunnen en wat zij willen. Hierdoor vergroten zij hun kansen om op de juiste plaats terecht te komen, waardoor zij hun mogelijkheden en kansen optimaal kunnen benutten en gemotiveerd zijn om zich voor de volle 100% in te zetten voor hun werk.

Klik hier voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.