Veel mensen vinden het lastig om hun sterke punten te benoemen zonder in algemeenheden te vervallen. Toch is dit essentieel als je op zoek bent naar werk of jezelf als ‘merk’ wilt presenteren. “Waarom zouden wij jou moeten aannemen?” of “Wat is jouw meerwaarde voor ons bedrijf?” zijn vragen waar je van tevoren een antwoord op kunt bedenken zodat je zelfverzekerd overkomt.

Wil jij je pluspunten leren benoemen en daarmee je sollicitatie, persoonlijke presentatie en elevator pitch sterker maken? Meld je dan aan voor de workshop ‘Ontdek en benoem je meerwaarde’. Aan de hand van het kwaliteitenspel, krijg je op een luchtige manier inzicht in wat jou uniek maakt. Na afloop van de workshop, kun jij haarscherp verwoorden wat jij in huis hebt en wat je meerwaarde is voor het bedrijf.

Voor wie?

Iedereen die op zoek is naar werk en hier resultaat in wil behalen, zoals werkzoekenden en (startende) freelancers.

Waarom?

Waar werkgevers tegenwoordig naar op zoek zijn bij kandidaten, is wat zij het bedrijf te bieden, ofwel: welke oplossing zijn zij voor het ‘probleem’ van het bedrijf. Door je eigen meerwaarde te kunnen omschrijven, onderscheid jij je van de andere kandidaten.

Wat?

In deze workshop leer je je kwaliteiten beter benoemen en te relateren aan de verwachtingen van het bedrijf. Leer jezelf kennen: waar blink jij in uit voor een werkgever?

Hoe?

Wij bieden zowel een individuele training als een groepsworkshop aan.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken: info@sigridvanderlaan.nl of 06-38251672.

Reacties van deelnemers op de vraag wat zij aan de workshop hebben gehad:

“Een handvat gekregen hoe mijzelf duidelijker voor wat betreft meerwaarde neer te zetten. Wat mij het meeste aansprak, was het kwaliteitenspel en de ontdekkingen daarbij.”

“Boeiend, verrassend. Ik weet nu dat ik een bedrijf geld kan opleveren in plaats v an dat ik geld kost. Het geven van voorbeelden sprak mij het meeste aan (STARR) vanwege de moeilijkheidsgraad.”

“Voor mij is het goed om de STARs weer te oefenen en heel concreet te zijn. De driehoek van competentie vind ik een handige tool.”