Ben jij op zoek naar (ander) werk en vind je het lastig om een goede elevator pitch op te stellen?

Kom dan naar één van de inspirerende workshops of maak een individuele afspraak en leer de ins en outs van de elevator pitch.

In korte tijd leer je hoe je eenvoudig je elevator pitch opstelt en hoe je deze presenteert. Vernieuwend, to the point, stimulerend, effectief en leerzaam.

Wij bieden zowel een individuele training als een groepsworkshop aan.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken: info@sigridvanderlaan.nl of 06-38251672.

Reacties van eerdere deelnemers aan de workshop op de vraag of de workshop aan hun verwachtingen heeft voldaan:

“Absoluut! Met name de opbouw naar je te laten nadenken over kwaliteiten, werkwens en meerwaarde. Heel creatief wordt het naar bovengehaald.”

“Ik dacht dat een elevator pitch alleen was bedoeld voor de zakelijke markt, dus als je op een sollicitatiegesprek komt. Nooit geweten dat dat je dit ook juist in je netwerk kunt gebruiken. Mij sprak het groepsgebeuren het meeste aan. De feedback van de medecursisten heeft mij erg geholpen. Ook al kon ik vóór de workshop zelf niet benoemen wat ik zoek qua werk, n.a.v. de stappen en de feedback van de anderen heb ik nu een veel beter en duidelijker doel voor ogen. Stapsgewijs word je geholpen om jezelf beter te presenteren, met daarbij je eigen kwaliteiten te benoemen en te zeggen/concreet te benoemen wat je zoekt voor een functie/baan en in wat voor bedrijf. Mijn horizon is hiermee meer verbreed.”

“Ik was mij er nog niet voldoende van bewust dat het er niet alleen om gaat jezelf kort en krachtig neer te zetten maar dat het veel meer gaat om in het kader van netwerken verbinding te maken door het overspelen van de bal (de netwerk vraag) tijdens de Elevator pitch en in gesprek te raken om verder te komen met je zoektocht. Wat mij het meeste aansprak was de feedback van de overige deelnemers op mijn Elevator Pitch. Je krijgt dan directe reactie of jouw boodschap wel of niet overkomt en waarom niet. De eye opener voor mij was de noodzaak van de connectie tussen ‘gevoel’ en ‘boodschap’. Een technisch sluitend verhaal is mooi, maar zonder gevoel en passie komt dit niet over.”

“Er was voldoende duidelijkheid en goede feedback. Iedereen staat er anders in en was geïnteresseerd in elkaar. Ik vond het goed dat je soms door bleef vragen, mensen laten nadenken over zichzelf.”

“Ik vond het prettig om stapsgewijs een elevator pitch in elkaar te zetten. Wat mij aansprak was het oefenen en de feedback van de anderen. Het is heel gestructureerd en daar houd ik van.”

“Heldere kadering en goede analytische feedback.”

“Efficiënt, leerzaam, nuttig, inspirerend, veilige omgeving.”

“Compact, raakt de kern, blijft hangen, maakt je nieuwsgierig, vraagt om meer.”