Zit je erover te denken om in het buitenland te gaan werken of kom je net (terug) uit het buitenland? Twijfel je nog steeds of het leven van een expat wel wat voor je is? Kun je hulp gebruiken bij het nemen van je beslissing of bij het voorbereiden van jezelf op het leven en werken in het buitenland? Of heb je juist hulp nodig om in Nederland weer te aarden en aan het werk te gaan?

Are you a partner of an expat and do you wish to explore your job opportunities in the Netherlands? Do you need help to create a cv according to the Dutch format, how to network in the Netherlands, how to present yourself on the Dutch job market and the do’s and don’ts of job interviews?

Als voormalig expat weet ik wat het is om de knoop door te hakken om te vertrekken, om ter plaatse een nieuw leven en loopbaan op te bouwen en terug te keren op de Nederlandse arbeidsmarkt. Speciaal voor – vertrekkende of terugkerende – expats en migranten heb ik daarom een programma dat desgewenst in het Spaans of Engels kan worden ingevuld.

As a former expat and experienced career coach I know what it means to have to find your way in another country. Especially for people from abroad and partners of expats I have developed a program to help you find a job in the Netherlands. In English or Spanish.

Het coachingtraject voor expats en partners van expats bestaat uit:

  • Een oriënterend intakegesprek waarin wij samen de vraag onderzoeken en afspraken maken voor het vervolg. Deze intake is vrijblijvend en kosteloos.
  • Afhankelijk van de vraag, vinden er gesprekken van gemiddeld 1,5 uur plaats.
  • Voor coaching bij het nemen van de beslissing om te gaan en de voorbereiding voor het vertrek, zijn 1 à 2 gesprekken meestal voldoende.
  • Trajecten van terugkerende expats en partners van expats die zich een plek willen veroveren op de Nederlandse arbeidsmarkt, kunnen oplopen tot 6 – 9 gesprekken.
  • Over het algemeen worden er thuisopdrachten meegegeven voor verdieping.

Ik help je graag om het voor jou makkelijker te maken.

The coaching for (partners of) expats consists of:

  • An intake session in which we investigate your needs and desires. Based on this information you receive an offer that matches with your specific situation.
  • Depending on your wishes, we plan 3 – 9 coaching sessions.
  • You receive several assignments and tools aimed at getting you prepared for the Dutch labour market.
  • If desired, you receive vacancies and names of possible networking contacts.

I would be happy to make it easy for you.

Voor meer informatie of (vrijblijvend) contact klik hier of bel rechtstreeks met Sigrid van der Laan tel 06 3825 1672.

For more information or an appointment: click here or call 0031 (0)6 3825 1672.