Is Vlaardingen je te ver weg, heb je geen zin in reistijd of heb je vooral een sollicitatiebuddy nodig om de vaart in het solliciteren en netwerken te houden? Dan is online coaching wat voor jou.

Coaching waar en wanneer je wiltLogo

Je kunt een afspraak met mij boeken via Competencer, een nieuw e-coaching platform. Via Competencer is het heel eenvoudig een kennismaking of online coach sessie met mij in te plannen, en je op afstand door mij te laten coachen.

Ik bied coaching op afstand aan omdat het zo handig is. Je hoeft geen rekening te houden met reistijd, en we kunnen een gesprek voeren op flexibele tijden. En mijn ervaring is dat coaching op afstand net zo goed werkt als dat we met elkaar in 1 ruimte zouden zitten. Ik nodig je uit om het een keer te proberen!

Lees meer en boek een gratis kennismaking met mij via:

Sigrid van der Laan at Competencer.nl

Ik kijk er naar uit om je te spreken!

Hoe werkt Competencer?

Competencer.nl is een digitaal platform waar je e-coachingsgesprekken kunt voeren met je coach. Het is eenvoudig en werkt als volgt:

  1. Ga naar https://www.competencer.nl/profile/loopbaancoach-sigrid-van-der-laan
  2. Kies uit het aanbod: een kennismaking of een coachingssessie
  3. Maak een account aan met je email en wachtwoord die je zelf kiest
  4. Rond de boeking af
  5. Zodra het tijd is voor het gesprek, log je eenvoudig in en voeren we het gesprek via de geïntegreerde video functionaliteit!

Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en een computer met camera!

Artikel: Is je werk voor jou een “energy boost” of een “energy drain”?

Plaatje bij blogHoe voel jij je na een dag werken? Voel jij je moe maar voldaan, of heb je het gevoel dat alle energie uit je is gezogen? Dit is vaak een goede indicatie of je goed op je plek zit op je werk. Lees verder…