Meer werkplezier, scherpe doelen en een heldere focus: dat zijn succesfactoren waar ik met jou aan werk. Weet wat jou uniek maakt en wat je wilt in je leven en loopbaan.

Ik werk met een methode waarmee je snel je tot de kern komt van wie je bent, wat je wilt, wat je de wereld te bieden hebt en waar jij het beste tot je recht komt.

Je krijgt op een manier die bij jou past je innerlijke kompas – of tomtom – helder waardoor het makkelijker wordt om keuzes te maken en je persoonlijk leiderschap te activeren.

Op een praktische en krachtige manier help ik je op de juiste plek te komen, in de juiste omgeving en met de juiste balans. Door te focussen op wat je goed kunt, waar je passie ligt en wat jou uniek en onderscheidend maakt, help ik je om je talenten te (h)erkennen en te ontwikkelen. Het serieuze werk wordt afgewisseld met speelse, creatieve en intuïtieve werkvormen.

Wil je – of moet je – op zoek naar ander werk? Kies dan voor Vind jouw Plek op de Arbeidsmarkt.

Wil je loskomen van sleur, onvrede en stress (SOS!), wil meer balans in je leven en nu eindelijk het leven gaan leiden zoals jij dat wilt? Kies dan voor Heroriëntatie op Leven en Loopbaan.

Denk je erover om naar het buitenland te gaan of wil je je juist (her)oriënteren op de Nederlandse arbeidsmarkt? Kies dan voor Expat Coaching.

Losse sessies Basispakket VIP-arrangement
VIP-dag Van SOS naar YES! check
Intakegesprek check check check
4-6-9 intensieve coachsessies check check
Werkboek check check
Boek ‘The Big Five for Life’ check check
Aanreiken netwerkcontacten check check check
Persoonlijke Stijl Analyse (DISC) optioneel optioneel check
Sollicitatietraining (bij loopbaantraject) check check check
Investering € 120 per uur  vanaf € 475  vanaf € 1295