“Ik heb Sigrid van der Laan tijdens mijn loopbaanbegeleiding leren kennen als een betrokken en professioneel coach. Ze heeft vele methodieken tot haar beschikking waarmee ze me zowel meer inzicht heeft kunnen geven in mijn persoonskenmerken alswel me up-to-date kennis heeft kunnen geven over de huidige werkwijze van solliciteren. Ook heeft ze me nieuwe inzichten kunnen bieden in de verscheidene branches waarin ik mijn ervaring als kennis kan aanbieden. Zo heb ik hierdoor ook nieuwe branches ontdekt waar binnen ik mijn werkplek zou willen en kunnen vinden.
Ik heb haar ervaren als een integer mens die zich zeer dienstbaar opstelt om zo gezamenlijk een loopbaantraject te bewandelen dat het beste bij mij past. Dat was precies wat ik nodig had. Ze kan heel goed luisteren en reflecteren op de gesprekken. Daarnaast kan ze kritisch zijn over mijn ontwikkelingen waardoor ik met enige regelmaat een eureka-moment kreeg ten aanzien van mijn eigen “blinde” vlekken. Dit kon ik alleen maar toejuichen! Het is een coach die naast kennis en kunde ook het vak beoefent vanuit het hart.

Ik heb bij haar een cursus assessment gevolgd; ik noem dat een cursus “Wie ben ik, wat kan ik, waar ben ik naar op zoek”. De cursus was voor mij een openbaring. Het fijne van Sigrid is dat ze altijd rustig blijft en helemaal de tijd voor je neemt. Sterker nog: wanneer er iets fout ging, corrigeerde zij dat met zoveel warmte dat ik me niet eens schaamde voor mijn fout. Dat is haar grote kracht: Sigrid stelt je zodanig op je gemak, dat je je prettig voelt en vertrouwen krijgt in jezelf. Dit weerspiegelt ook haar evenwichtige persoonlijkheid en haar respect voor anderen. De cursus assessment heeft mijn zelfvertrouwen vergroot en daarmee tevens mijn kans op re-integratie.”

Ik heb Sigrid ervaren tijdens een korte workshop. Ondanks de gelimiteerde tijd wist zij als trainer de groep snel mee te nemen en te inspireren. Wat ik zo mooi vond is dat Sigrid zich breekbaar openstelde en zich op die manier gelijk stelde aan de groep. Deze kwaliteit kom je niet bij alle trainers tegen!”

“Sigrid is een heel enthousiast, betrokken persoon. Ze heeft mij begeleid bij een jobcoachingstraject. Ze zorgde ervoor dat ik aan het denken gezet werd over het vervolg van mijn loopbaan. Door de goede samenwerking heb ik de bevestiging gekregen dat ik op de goede weg ben als om mijn droombaan gaat.”

“Sigrid heeft voorjaar 2012 met succes een nieuwe office manager voor mijn ingenieursbureau gescout. Mede op basis van een analyse van de kwaliteiten van de bestaande medewerkers lukte het haar om iemand te vinden die goed past bij de cultuur van het bedrijf en bij de rest van het team. Door het selectieproces grotendeels uit handen te geven bespaarden we veel tijd. Ik kan Sigrid zeker aanbevelen.”

“De einddoelen zijn nu (weer) helder en we hebben goed naar ons eigen team/ functioneren gekeken. Sigrid heeft op een goede en leuke manier begeleid. Ze straalt veel rust uit en weet waar ze over praat. Dit is heel prettig, hierdoor voel je je op je gemak en ben je meer open over jezelf en anderen.”

“De kwaliteiten, kansen en uitdagingen zijn goed in kaart gebracht. In vertrouwen en openheid een goed beeld kunnen schetsen. Begeleider was op een fijne manier aanwezig, niet te dominant, op juiste momenten het gesprek een andere richting op sturen. Workshop kwam op het juiste moment. Dank voor tijd en geduld!”

“Ik had de hoop dat de teamsessie ons zou helpen in de versterking van ons team en het helder krijgen van de doelen voor het komend jaar. Dit is zeker gelukt!”

“Goede sfeer, openheid, variatie in technieken, goede begeleiding. Dank voor de goede workshop.”